Directorul „Rost”, despre noua apariție editorială a editurii

Home / Media / Directorul „Rost”, despre noua apariție editorială a editurii

Claudiu Târziu, directorul editurii Rost, despre Cesare Borgia, Prințul Renașterii. O cronică în două volume, scrisă de Dragoș Moldoveanu, președintele Asociației Institutul pentru Studii Renascentiste:

„O carte care va naște controverse, dar care, tocmai de aceea, ne obligă la o revizitare a istoriei Renașterii, cu scopul precis de a reevalua, spre folos cultural dar și… practic, noțiunea de politică și, desigur, cea de om politic.

Bazată pe o documentare minuțioasă, scrisă alert și cu o empatie bine strunită de nevoia de obiectivitate a unui autor onest, cartea poate fi citită și ca o poveste pur și simplu, dincolo de implicațiile sale filosofico-politico-istorice și de interogațiile firești pe care le reclamă acestea”.

Primul volum al cărții Cesare Borgia, Prințul Renașterii. O cronică în două volume, de Dragoș Moldoveanu (Editura ROST, 2014, București) are 167 de pagini și costă doar 18 lei. Distribuția se face prin S.C. Supergraph S.R.L. (Str. Ion Minulescu 36, sector 3, Bucureşti, Tel.: (021) 320 61 19, Fax: (021) 319 10 84, E-mail: editura@sophia.ro) și prin Editura ROST (Str. Vulturilor 8, sector 3, Bucureşti; telefon: 0740/103621, e-mail: editurarost@gmail.com).

Articole recente